Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

O stea de prima mâna a scenei româneşti, Giulia

– Cum priveste inapoi distinsa solista de muzica usoara G I U L I A,  imaginea Festivalului „TINERETII” 2005?

– Cred ca s-au schimbat foarte multe din 2005 pana astazi si, sincera sa fiu, sunt la fel de curioasa ca si voi sa vad editia de anul acesta.
– In acest timp care s-a scurs, steaua dumneavoasta a urcat tot mai sus pe firmamentul afirmarii totale, devenind stralucitoare si admirata de foarte multi iubitori de muzica usoara, iar cititorii Festivalul Tineretii doresc sa afle cateva momente mai importante care v-au marcat in mod fericit viata.

– Au fost multe momente frumoase din 2005 pana astazi; ar fi o lista foarte lunga, dar as putea sa mentionez doar faptul ca piesa „Rain” in colaborare cu Marius Nedelcu si „Te-am ales” au ajuns pe  primele locuri in topurile din Polonia, si as mai putea adauga si castigarea trofeului „Dansez pentru tine”.

– Ce sentiment ati avut cand v-ati despartit de trupa Candy optand pentru o cariera de solista independenta? La ziua de nastere din 7 noiembrie 2004, sarbatorita cu primul volum solo, care poarta titlul onomastic „G I U L I A” , ne spuneti unde s-a petrecut evenimentul si, cine au fost cei care s-au bucurat alaturi de dvs?

– In momentul in care am plecat din trupa, am simtit ca vreau sa fac altceva… mai mult, si trebuie sa recunosc ca ceea ce mi-am propus s-a indeplinit, dar pana voi ajunge acolo unde imi doresc mai e mult de munca. In primul rand s-au bucurat parintii mei si colaboratorii care mi-au fost de un real sprijin, toti prietenii si fanii mei, pe care-i imbratisez cu drag.

– Probabil ca va asteptati sa va intreb despre festival, ce a urmat dupa anul 2005, colaborarea cu dl. director general Viorel Stoica si planurile de viitor in aceasta directie a promovarii de tinere talente? Daca da, aveti cuvantul.

– Eu sper ca si anul acesta cei talentati sa fie apreciati si promovati, pentru ca eu, cu siguranta, voi fi alaturi de ei. Despre colaborarea cu domnul Viorel Stoica  pot sa afirm ca-i exceptionala, si sunt sigura ca si in viitor va fi la fel.

– Sigur ca primul pas l-ati facut la indragita emisiune-spectacol „TIP-TOP, MINITOP” – prezentator regretatul Luchian Mihalea, care a ramas in cartea vietii tale ca o fila draga, ca in anul 2008 sa ne oferi al treilea album „PRIMUL PAS” , pas cu noroc si la (Dansez pentru tine). Si tot facand pasi indrazneti, piruete, vocalize si solfegiind, glasul tau a capatat nuante personale, timbrul a devenit mai placut, armonia si melodicitatea cantecelor fac pe multi fani sa vibreze la cea mai inalta tensiune sentimentala, moment important ca sa ne faci o descriere mai in detaliu a tot ce aminteam mai sus.

– Cred ca totul se rezuma la o singura fraza: anul acesta am implinit 17 ani de cand am pasit prima oara pe scena, iar munca mea a fost incununata de succese.

– Cu ce noutati vii in aceasta editie la Festivalul TINERETII ? Ce sa le transmit iubitilor tai admiratori si cititorilor ziarului nostru ?

– Abia astept sa ne vedem ca sa le aduc fanilor cadou… noul meu single.

– Sa ne vedem sanatosi, iar frumusetea si vocea ta de aur sa incante inimile spectatorilor. Succes!

– Multumesc frumos! Ne vedem curand!

Marin Voican-Ghioroiu

Lasati un Comentariu