Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

MUZICA UȘOARĂ ÎN CONCURS grupa de varsta 15-25 ani

  Au evoluat in concurs: Constantin Andreea, Cernea Laura, Pachef Ana Maria, Cristina Tudor, Somoiag Andreea, Puscasu Ravar  Iuliana Maria, Ivan Andreea, Roman Denisa, Pintea Catalin, Dragomir Alina.

Juriu: Anca Parlog, Viorela Filip, Viorel Covaci, Viorel Gavrila, Marin Voican Ghioroiu, Traian Broasca, Carlo Cori.

Vineri 3 iulie 2015 seara de recital oferita de concurentii festivalului si invitati speciali, Anda Florea, Grigore Monica Laura, Flavius Hossu.

Flavius Hossu tobosarul mult indragitei trupe Phoenix revine pe  scena Festivalului Tineretii in data de 3 iulie 2015 in centrul de evenimente FanOmania , pe scena plutitoare.

Invitati special din Italia Carlo Cori membru de juriu.

Seara  de muzica italiana pe scena plutitoare de la Mangalia.

Miky  Ric cantaret napolitan a sustinut si sustine concerte in Italia, Germania. Are lansate 2 CD si este apreciat si iubit atat de public cat si de lumea muzicala internationala.

– Toni  Turi este ambasadorul muzicii italiene in lume titlu conferit de conducerea festivalului Sanremo. Toni Turi este italian si locuieste in Spania unde concerteaza pe cele mai mari scene.

Invitati Toni Turi si Miky Ric vor concerta pe scena plutitoare din portul turistic Mangalia in data de 4 si 5 iulie incepand cu orele 21.

Seara de muzica italiana la malul marii. Cei doi artisti vor oferii publicului spectator  CD-uri cu autografe.

Coregrafia este asigurata de catre   Trupa de Dans World, veterana in festival, si de trupa Special Dance pentru prima data pe scena festivalului, coordonator profesor coregraf Alina Cimpoieru, asistent coregraf Simona Mihai.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Daria’S și Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia și Fanomania. Acest festival face parte din proiectul ”Nopți Albe la Marea Neagră” inițiat de FanOmania Holding în sezonul trecut.

 

Lasati un Comentariu