Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

Interviu cu Marian Dorojneac

Cine este Marian Dorojneac ?
Marian Dorojneac este un locuitor al comunei Siriu, judetul Buzau, un pasionat si iubitor de muzica, care colaboreaza cu tinerii din zona, avand un studio in care compune si creaza muzica pentru tineri. In acest studio am creat muzica „Imnului Festivalului Tineretii”. Domnule Dorojneac, ati participat in 2011 la ce-a de-a VII-a editie a Festivalului Tineretii de la Jupiter.

Am fost la festival fara sa concurez cu piese la nici una din sectiunile festivalului. Am auzit de acest festival de cativa ani de zile, iar anul trecut m-am decis sa vin sa ma informez despre nivelul interpretativ al concurentilor romani si straini participanti la sectiunea creatie. In urma vizionarii prestatiilor artistice, m-am decis ca in 2012 sa particip cu doua piese la sectiunea creatie. Am cunoscut peste 80 de concurenti care au participat la festival si mi-am format o parere buna despre seriozitatea, nivelul de pregatire al concurentilor si exigenta juriului.

Cum vi s-a parut organizarea festivalului ?
De-a lungul timpului am participat la mai multe festivaluri , iar Festivalul Tineretii a fost cel mai bun festival la care am participat, Teatrul de Vara din Jupiter – locul unde s-a desfasurat festivalul, a fost amenajat la nivelul festivalulilor internationale consacrate. Pe toata perioada estivala, Teatrul de Vara Jupiter a fost gazda a numeroase evenimente culturale ca: piese de teatru, spectacole pentru copii, concerte cu cele mai mari trupe romanesti.

Ce asteptati aveti de la editia a VIII-a ?
Sper ca juriul festivalului sa aprecieze piesele cu care ma voi inscrie si sper ca melodiile mele sa impresioneze atat juriul cat si publicul si sa se claseze printre primele locuri. Am convingerea ca si editia din acest an va fi o reusita, iar concurestii cat si compozitorii participanti vor promova spiritul Festivalului Tineretii, spiritul competitional si nu vor uita serile in care concurentii ne vor fermeca cu talentul lor.

Lasati un Comentariu