Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

Festivalul Tineretii 2015 – o aventura la malul marii

 Festivalul Tineretii 2015 - o aventura la malul marii.jpg 7 (1)
    Editia a XI-a a Festivalului Tineretii de la Mangalia a ajuns la final. Ceea ce ramane in urma acestei aventuri este bucuria de a fi ascultat multe voci frumoase, copii talentati si plini de pasiune pentru muzica si energie pozitiva. Fiecare seara de concurs a fost un adevarat spectacol, apreciat pe deplin de publicul numeros.
    Juriul a avut o misiune grea aceea de a alege pe cei mai buni dintre cei buni. Concurentii au fost foarte bine pregatiti, fiecare moment muzical fiind la inaltime. De la cei mici pana la cei mai mari, am ascultat multe promisiuni ale unor cariere muzicale frumoase si am incercat sa ne aratam aprecierea fata de calitatile micilor artisti rasplatindu-i cu premii si aplauze.
Trupa “Dance World” (sub indrumarea maiastra a Alinei Cimpoieru) a completat in mod minunat povestile care s-au desfasurat pe scena.
    Anul acesta am avut onoarea de a fi presedintele juriului si ii multumesc domnului Viorel Stoica pentru increderea acordata. Pentru mine experienta aceasta a fost una foarte intensa, pe de o parte pentru ca am avut alaturi colegi cu multa “vechime” in domeniul festivalurilor muzicale pentru copii si adolescenti (Traian Broasca, Viorela Filip, Viorel Gavrila, Marin Voican, Viorel Covaci, Carlo Cori), pe de alta parte pentru ca mi-am propus (si am reusit) sa ma bucur de fiecare clipa, chiar si acolo unde parerile noastre nu au coincis (si credeti-ma, lucrul asta s-a intamplat nu de putine ori smile emoticon ).
    Am urmarit cu atentie maxima intreaga desfasurare muzicala si scenica si am fost incantata sa observ cati copii talentati are Romania! Le doresc tuturor sa isi pastreze pentru cat mai mult timp bucuria de a canta, tineretea vocii si a spiritului, sa isi gaseasca drumul catre o cariera de succes si sa ajunga cat mai sus!
    Nu uitati, dragi copii: important nu este cine greseste mai mult si cine mai putin,  ci cat de bine reusim sa ajungem in sufletul celor care ne asculta!
Profesor Anca Parlog

Lasati un Comentariu