Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

COMUNICAT – Start înscriere în concurs Secţiunea Creaţie!

Au început înscrierile pentru secţiunea creaţie la cea de a XV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică pentru Copii și Tineret ,,Festivalul Tinereţii”. Evenimentul se desfașoară în perioada 1-7 iulie 2019 în frumoasa și cocheta staţiune de pe litoralul românesc, Neptun!

Compozitorii se pot înscrie în faza de preselecţie cu un număr nelimitat de piese, cu condiţia ca piesele să fie interpretate de concurenţi diferiţi (maxim 3 piese/INTERPRET). Din cele (maxim) 3 piese/interpret înscrise, va fi selectată O SINGURĂ PIESĂ pentru a fi interpretată în faza finală a concursului. În finală pot fi admise mai multe piese ale aceluiaşi compozitor, NUMAI dacă vor fi prezentate de interpreţi diferiţi.

Concurenţii vor prezenta toate piesele admise la secţiunea CREAŢIE în PRIMĂ AUDIŢIE.

De-a lungul celor 14 ani, sute de copii veniţi din ţară și străinătate s-au întrecut pentru a obţine premiile la cele 4 categorii de vârstă şi bineînţeles, trofeul ,,Festivalul Tinereţii” la secţiunile muzică și folclor.

Marea bucurie a organizatorilor este faptul că toţi câştigătorii trofeelor şi-au reconfirmat ulterior valoarea, obţinând premii importante şi la festivaluri din afara ţării.

În cei 14 ani de concurs au participat concurenţi din: China, Bulgaria, Republica Moldova, Italia, Spania, Germania, Ucraina, Grecia.

Juriul in cei 14 ani a fost alcatuit de: Viorela Filip, Isac Cristina, Anca Pârlog, Traian Broască, Viorica Barbu Iuraşcu, Rodica Anghelescu, Viorel Gavrila, Viorel Covaci, Nicolae Caragea, Bogdan Pavlica, Marin Voican Ghioroiu, Dumitru Lupu, Alberto Palombi (Italia), Carloc Cori (Italia), Vili Ikonomov (Bulgaria), Livia Tudor, Cezar Oatu, Dono Tsvetkov (Bulgaria), Elise Stan, etc.

NOTĂ: Taxa de participare pentru faza de preselecţie la secţiunea CREAŢIE este de 100 RON/piesă  înscrisă în concurs și se achită în contul ASOCIATIA CULTURALA DARIA’S , CIF 18550961 / 2006, Cont: RO49RNCB0067038797390001 B.C.R. Sucursala Doctor Felix.

Pentru faza finală taxa de participare este de 150 RON/piesă înscrisă în concurs.

Lasati un Comentariu