Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

COMUNICAT – Lansare Atelier de lucru „Particip, deci castig!”

Ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară și Folclor, Festivalul Tinereții va fi îmbogățită de o serie de ateliere de lucru și seminarii de dezvoltare personală puse la dispoziția concurenților și a părinților care îi însoțesc.

Aceste programe vor fi 100% gratuite pentru concurenții și însoțitorii lor.

În continuare, vă invităm să descoperiți programul și punctele cheie care vor fi atinse în cadrul primului atelier de lucru al festivalului “Particip, deci câștig!” susținut de Dr. Mădălina Vrabie, psihiatru și doctor în știimțte medicale alături de Psiholog și psihoterapeut Doina Radu:

-Cum ar fi, daca fiecare copil care participă la un concurs ar pleca acasa câștigator?

-Ce înseamnă pentru fiecare copil, să fie caștigător?

-Ce așteptări are un copil de la un concurs? Dar un pprinte?

-De ce particip la concursuri? Pentru că îmi place să cânt sau pentru ca îmi place să câștig premii?

-Ce este mai important pentru copil/părinte: competiția cu el însuși sau competiția cu ceilalți copii?

-Ce inseamna ‘premiu’ pentru un copil? Dar pentru parinte?

-Avem emoții înainte de concurs? Sunt ele constructive sau distructive?

-Știm să identificam emoțiile -la nivel cognitiv, afectiv, comportamental, fiziologic- ? Cum le facem față? Ce înseamnă eșec pentru copil/părinte și cât de mare este pentru copil teama de eșec intr-un astfel de concurs?

-Cât de mare este presiunea părinților/ profesorilor/ presiunea socială (ex: Facebook)/ presiunea premiilor în participarea unui copil la un concurs?

La aceste întrebări și nu numai, vom încerca să răspundem împreună cu părinții și copii participanți la Festivalul Tinereții ediția 2017!

Toți concurenții și însoțitorii interesați să participe la acest workshop sunt rugați să își exprime intenția de a participa prin e-mail pe: office@festivalultineretii.ro și să se înscrie pe pagina evenimentului:

Modulul II

Modulul I

Lasati un Comentariu