Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

COMUNICAT – Invitație pentru concurenții Români din Diaspora 2018

Ești tânăr, dinamic și talentat ? Ia-ți prietenii cu tine și intră în competiția verii! Poți fi unul dintre câștigătorii comunității tale!

Te așteptăm la Neptun în perioada 27 august – 3 septembrie 2018 să ne arăți talentul tău.

Cânţi, dansezi și visezi la o viaţă in lumina reflectoarelor? Atunci aceasta este şansa ta de a-ţi transforma visele in realitate! Sub egida sloganului „Fă-te remarcat”, Festivalul Tinereţii, este un concurs internaţional de muzică uşoară şi folclor, ce îşi propune să te transforme într-un star al generaţiei tale.

„Festivalul tinereții” este cel mai complex festival outdoor de pe litoralul românesc, cu intrare liberă, destinat publicului larg, ce va aduce în același loc tineri de toate vârstele, pentru a se bucura de spectacolul diversității culturale autentice, transpuse în muzica populară și ușoară compusă, cântată și interpretată de copii și tineri români din toate colțurile țării și de alte etnii și popoare din regiune.

 

Toate acestea vor fi trăite într-o atmosferă vibrantă pe care o vor întreține și prezenta și show-urile unor personalități consacrate și iubite, din țară și străinătate.

Acest eveniment se adresează și românilor din diaspora ce au copii talentați, oferindu-le ocazia să cunoască România prin turismul cultural de valoare, demonstrându-le astfel că și țara noastră este un loc unde se pot dezvolta, unde pot face o carieră în domeniul muzicii, și de unde pot avea vizibilitate națională și internațională.

Dragostea pentru locurile natale nu se va pierde niciodată și, de aceea, considerăm că acest festival este un bun prilej ca românii să petreacă niște zile constructive, de relaxare, la malul mării, în țara lor.

În cadrul festivalului-concurs tinerii vor avea ocazia să participe într-o competiție cu tradiție, și să cunoască diverse personalități din lumea muzicii.

 

Preselecțiile au loc ONLINE până în data de 05.08.2018, ora 20:00, selecția făcându-se zilnic.

Taxa de preselecție + participare este de 100 EURO (450 RON).

 

Pentru mai multe detalii și pentru înscrieri vă invităm să ne vizitați pe pagina noastră de Facebook:
https://www.facebook.com/festivalultineretii/
sau pe website-ul:
www.festivalultineretii.ro

Pentru ÎNSCRIERI accesați:

http://festivalultineretii.ro/ro/inscriere-festival/

Pentru a lua legătura cu echipa de organizare așteptăm mesajele dumneavoastră la adresa:
office@festivalultineretii.ro sau la telefon 0736 870 180

 

 

Lasati un Comentariu