Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

COMUNICAT – Invitație parteneriat mediu de afaceri 2018

Vă aducem la cunoștință interesul unei colaborări cu instituția dumneavoastră, colaborare care se va materializa sub forma următoarelor trei propuneri:

Propunerea I:

Avem plăcerea să vă anunțăm că în perioada 27 august – 3 septembrie 2018 se va desfășura cea de-a XIV-a ediție a Festivalului de muzică ușoară și folclor, Festivalul Tinereții.

Vă invităm să vă alăturați proiectului nostru în calitate de partener. Suntem conviși că sunteți o persoană care apreciază evenimentele de calitate și care dorește să susțină și să păstreze cultura și tradițiile naționale și pe tinerii talentați din țară și din străinătate care visează la o carieră în muzică.

Prin prezenta vă oferim oportunitatea să vă implicați în organizarea Festivalului Tinereții ediția a XIV-a, prin sponsorizarea evenimentului.

Evenimentul va avea loc în stațiunea Neptun.

Concursul este o adevărată rampă de lansare pentru tinerii talentați ce
doresc să se afirme în domeniul muzicii. Este o ocazie pentru tinerii din țară și din diaspora să viziteze România – Neptun și să interacționeze, să schimbe impresii, să creeze povești cu tinerii din toate zonele țării.

Concurenții vor avea parte de o experiență deosebită beneficiind de feedback-ul unui juriu avizat ce o are în frunte pe doamna profesor Anca Pârlog, coordonatoarea Școlii de Muzică Next Star.

Totodată, efortul celor mai talentați artiști va fi răsplătit prin premii și prin ocazia de a se alătura frumoasei comunități culturale promovate de către Asociația Culturală Daria’S.

Suntem siguri că printre clienții și partenerii firmei dvs. se află persoane care vor aprecia implicarea într-un astfel de proiect cultural, de aceea așteptăm un răspuns din partea dumneavoastră cu privire la propunerea de sponsorizare a evenimentului.

Pentru buna desfășurare a festivalului, vă propunem o donație minimă de 1 500 de lei.

 

Parteneriatul cu firma dumneavoastră va fi menționat atât pe rețelele noastre de socializare (website: www.festivalultineretii.ro și pe paginile de facebook) cât și în timpul desfășurării concursului prin anunțurile făcute de prezentatori și pe roll-up-ul de presă în perioada 27 august – 3 septembrie 2018.

Am fi onorați să vă avem ca partener al festivalului. Așteptăm logo-ul firmei dvs. în format jpeg. Pentru a o posta pe afișe, roll-up-ul de presă, și pe website la secțiunea Parteneri.

Link înscrieri festival:
http://festivalultineretii.ro/inscriere-festival/

Link pagina de facebook a concursului(festival):
https://www.facebook.com/festivalultineretii/

Link pagina de facebook Asociația Culturală Daria’S:
https://www.facebook.com/Asociatia-Culturala-DariaS-1656573841308799/?fref=ts

 

CONTACT:

E-mail: office@festivalultineretii.ro

Tel:0761-228781

www.festivalultineretii.ro

Lasati un Comentariu