Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

COMUNICAT – Folk-ul se alătură proiectului Festivalul Tinereții – Vama Veche

Festivalul Tinerețtii de la Vama Veche își deschide în premieră porțile și pentru iubitorii de folk din toată țara și nu numai.

Dacă iubești folk-ul și vrei să te faci remarcat ești așteptat în perioada 28 august- 4 septembrie 2017 în Vama Veche să participi la concurs și să dovedești că ești cel mai bun.

Arată-ți talentul în fața unui public numeros și a unui juriu avizat în timp ce petreci o vacanță de neuitat la malul mării.

Răspândește vibrația Generației Folk într-unul dintre cele mai complexe festivaluri outdoor de la malul mării
Evenimentul are loc în incinta Club D’Or, participanții la festival beneficiind de o ofertă specială de prețuri pentru cazare și masă. (http://festivalultineretii.ro/ro/cazare/ ).

Festivalul Tinereții este organizat de Asociația Culturală Daria’S, Manifest Events si Revista Partners – revista asociațiilor profesionale, patronale, ONG-urilor și antreprenorilor, și are parteneri media posturi de televiziune naționale si locale.

Totodată, se vor organiza interviuri și emisiuni speciale de către partenerul nostru Radio Prodiaspora (www.radioprodiaspora.de ) ce va transmite integral festivalul pentru a asigura o mai bună deschidere internațională.

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: office@festivalultineretii.ro
Telefon: 0761 228 781
www.festivalultineretii.ro

Lasati un Comentariu