Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

Comunicat de presă

Marea sansa pentru artistii si muzicienii romani: FESTIVALUL TINEREȚII

Mangalia, 14 – 27 August 2017

START ÎNSCRIERI pentru cea de-a XIII-a ediție a festivalului

Este momentul pentru copiii si tinerii talentati, care iubesc muzica si vor sa-si demonstreze talentul pe una dintre cele mai frumoase scene din România, scena

plutitoare din Portul Turistic Mangalia, de la malul Marii Negre.

Copiii si tinerii care stiu sa cante si sa danseze pe ritmuri pop sau rock sau pe ritmul muzicii populare romanesti sau al celorlalte etnii de pe teritoriul Romaniei, sunt invitati la sesiunile de preselectie care vor avea loc in urmatoarea perioada, conform unui calendar care va fi postat pe pagina web a FESTIVALULUI TINEREȚII Mangalia 2017 http://festivalultineretii.ro/.

Copiii si tinerii care compun muzica sunt invitati sa-si prezinte piesele, la juriul reunit in sesiunile de preselectie.

Festivalul Tinereții este de 13 ani o importantă rampă de lansare pentru tinerii artiști care vor să se afirme în fața unui juriu profesionist și a unui public avizat.

Este ocazia pentru dumneavoastra, dragi profesori, să vă susțineți elevii și să îi ajutați să facă un pas important în cariera lor muzicală.

Truda de ani de zile, talentul si abnegatia vor fi puse in valoare in cadrul unor specatcole de tinuta artistica.

Anul acesta, festivalul-concurs se va desfășura pe următoarele categorii: -6- 9 ani – 10-15 ani -15- 25 ani -peste 25 ani (pentru promovare).

Este ocazia pentru scolile de muzica si cele de dans sa-si promoveze adevaratele talente in lumina reflectoarelor de la malul marii.

Vocile copiilor si tinerilor talentari ai Romaniei vor fi aplaudate si premiate de juriul international al FESTIVALULUI TINEREȚII Mangalia 2017.

Premii importante ii asteapta si pe tinerii compozitori si piesele lor, ce vor fi lansate in cadrul festivalului, in fata miilor de spectatori reuniti in fata scenei plutitoare din portul turistic Mangalia in fiecare seara a Festivalului Tineretii.

Cele mai reusite momente vor fi reluate si prezentate pe ecranele LED din jurul scenei.

Scena va gazdui nu numai tinere talente cu potential de afirmare, de muzica ci si artisti consacrati, iubiti de public.

Organizator principal: Asociația Culturala Daria’S

Asociaţia Culturală Daria’S sprijinea si organizeaza activitati din urmatoarele domenii de activitate: cultura, arta, sport, recreere, dezvoltarea turismului, cooperare internationala, drepturi civile si cetatenesti.

Asociaţia Culturală Daria’S a organizat 12 editii ale FESTIVALULUI TINEREȚII la Mangalia, bazandu-se pe urmtoarele concepte-cheie: interacţiune, solidaritate, dialog, autenticitate, comuniune şi tradiţie.

Calendarul evenimentului va fi anuntat pe pagina web a FESTIVALULUI TINEREȚII Mangalia 2017 http://festivalultineretii.ro/

Pentru mai multe detalii vă așteptăm să ne vizitati pagina de facebook:

Pentru înscrieri accesați link-ul: http://festivalultineretii.ro/inscriere-festival/

Contact:

Sorina Voica – PR si comunicare

Email: revista.partners@gmail.com/

Telefon: 0723 263 403

Viorel Stoica – Președinte

Email: office@festivalultineretii.ro

Telefon: 0736 870 180

Lasati un Comentariu