Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

COMUNICAT – Cum se va desfășura Festivalul Tinereții, ediția 2018?

Festivalul Tinereții este un eveniment complex ce aduce împreună distracția și voia bună alături de educație, cultură și dezvoltare personală.

Pe lângă concursul propriu-zis unde participanții vor fi în cursă pentru Trofeul Festivalului de anul acesta, aceștia vor putea participa la workshop-uri și programe educative împreună cu părinții și tutorii lor.

 

Programul evenimentului va fi următorul:

 

MARTȚI 28.08.2018 – SÂMBĂTĂ 01.09.2018 – Program de concurs între orele 20:00 – 22:30.

Programul atelierelor de lucru și a altor activități va fi anunțat ulterior în funcție de numărul de doritori și de disponibilitatea mentorilor.

 

Categorii de vârstă valabile pentru secțiunea de folclor și de muzică ușoară:

-Categoria  6 – 9 ani

-Categoria 10 – 14 ani

-Categoria 15 – 25 ani

-Peste 25 ani – program de promovare

 

Categorii de vârstă valabile pentru secțiunea creație:

-Categoria 9 – 25 ani

 

Cântecele vor fi interpretate LIVE, cu suport digital (negativ).

Vă rugăm să veniți cu negativele pe stick !

 

ATENȚIE!

NOTĂ condiție minimă de desfășurare:

Conform regulamentului în vigoare, dacă nu se atinge un număr de minim 15 participanți la fiecare categorie (6-9 ani, 10-14 ani, 15-25 ani, peste 25 ani) de vârstă ale celor 2 secțiuni de muzică ușoară și folclor, organizatorii au dreptul de a anula categoria respectivă, iar în cazul în care la toate categoriile de vârstă nu se atinge minimul de 15 concurenți, organizatorii au dreptul de a anula evenimentul.

NOTĂ condiție minimă buget:

În cazul în care bugetul de desfășurare al festivalului depășește bugetul atras prin sponsorizări, donații, parteneriate și prin taxele de participare, organizatorii au dreptul să anuleze evenimentul din motive obiective care ar putea pereclita buna desfășurare a concursului.

 

În acest caz, toți cei care au plătit taxa de înscriere până în acel moment vor primi banii înapoi pe taxa de inscriere + participare.

Această măsură a fost introdusă din motive obiective pentru a asigura acoperirea cheltuielilor de organizare și desfășurare a festivalului.

Regulamentul îl găsiți la:

http://festivalultineretii.ro/wp-content/uploads/2015/05/RegulamentFestival2018-1.pdf

 

Lasati un Comentariu