Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

COMUNICAT – Atelier de lucru Teatru Radiofonic

Festivalul Tinereții și Radio ProDiaspora invită concurenții și însoțitorii lor să participe la cel de-al doila atelier de lucru pus la dispoziție în mod gratuit pentru ei – Teatru Radiofonic. 

Mini curs de Tehnica și Expresia vorbirii – Cuvântul, vorbirea, este semnătura minţii şi a sufletului nostru. Cuvântul poate să ne fie prieten sau duşman, el declanşează controlul nostru interior. Trebuie doar să ştim să îl stăpânim. 

Controlul respiraţiei şi al volumului de aer în vorbirea cotidiană sau publică – pentru evitarea ,,pierderii suflului’’ sau a pierderii atenţiei interlocutorului. 

Utilizarea râsului ca identitate şi eliberare. Dobândirea şi dezvoltarea libertăţii vocale. Stăpânirea emoţiilor şi a timidităţii. Vorbirea clară, corectă din punct de vedere al normelor fonetice și gramaticale, în limba română.

Atelierul de lucru urmărește dezvoltarea calităților de interpretare a participanților la Festivalul Tinereții, ediția 2017, prin implicarea activă a acestora într-o piesă de teatru cunoscută unde doritorii vor primi câte un rol pe care vor avea ocazia să îl joace pentru ascultătorii radioului ProDiaspora – Trainer: AGR (Adrian Gelu Radu) – Regizor și Director Programe la Radio ProDiaspora

În funcție de numărul de doritori înscriși, se va face un casting după care se vor distribui rolurile. Totodată, cei care vor fi selectați să participe în piesa ce se va difuza la radio, vor avea dreptul de a înregistra integral difuzarea și de a o folosi în scopul promovării proprii.

Estimăm că teatrul radiofonic va avea o deschidere de peste 233 000 de ascultători, atât din țară cât și din străinătate.

Toți cei interesați de acest atelier de lucru sunt invitați să își exprime intenția de participare pe e-mail la office@festivalultinereții.ro și pe pagina evenimentului.

Lasati un Comentariu