Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

COMUNICAT –  Atelier de lucru – Dezvoltare prin balet

Festivalul Tinereții pune la dispoziția concurenților și a însoțitorilor lor un alt atelier de lucru gratuit – Dezvoltare prin balet.

Pentru o dezvoltare armonioasă avem nevoie de mișcare. Dacă această mișcare este făcută în mod coordonat și este programată de specialiști duce la rezultate spectaculoase.

Numeroase studii de specialitate demonstrează faptul că baletul, dansul, mișcarea scenică ajută copii și tinerii să se dezvolte armonios din punct de vedere fizic, intelectual și mental, stimulând totodată simțul artistic, cultivând sensibilitatea, fantezia și imaginația prin mișcările corpului în compania muzicii. 

Iată ce mesajul coordonatorului acestui atelier pentru viitori participanți:

    “-Fiind professor de balet,dansuri pot spune ca din punct de vedere fizic se imbunatateste,postura,flexibilitatea corporala,respiratia si consumam energie intr-un mod benefic.

  • -Emotional ,dansul il ajuta pe copilul timid sa iasa din carapace,iar pe de alta parte echilibreaza energia copiilor hiperactivi.
  • – In dezvoltarea intelectuala ,copii pot invata mai efficient,memoria fiindu-le mult imbunatatita.
  • -Creativitatea manifestata consolideaza increderea in sine .
  • Se creeaza prietenii intr-un mediu sanatos de formare al copilului.”

La finalul atelierului vom avea o proba practica realizand un moment coregrafic sustinut de toti participantii pe care il vom prezenta in deschiderea galei laureatilor 

invitindu-i pe copii sa-si manifeste latura artistica.

Așteptăm înscrierile pentru acest atelier pe e-mail la office@festivalultineretii.ro

și pe pagina evenimentului

Lasati un Comentariu