Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781

Recital sign-up

Vara aceasta eşti pe VAL împreună cu “Festivalul Tinereții!”
AUDIȚII MATINALE LA MARE Cazinoul din Mangalia!
Festivalul Tinereții te invită să-ți promovezi talentul!

Nume:*
E-mail Contact:*
Telefon Contact:*
Sectiunea/ Data prezentarii:*
Descrierea (numele piesei):
Verificare:

Esti la mare? Știi să cânți? Arată-ne asta și esti înscris la Festivalul Tinereții! Dimineața dai audiție, seara canți pe scena în fața a peste 1000 de spectatori! Arată-ne că ai voce și poți ajunge în aceeași seară candidat direct la Trofeul “Festivalul Tinereții”

<style=”text-align: center;”>
Audiții:
– săptămâna 22-28 iunie—- secțiunea folclor
– saptamâna 29 iunie – 5 iulie—- secțiunea muzică ușoară
Primii 10 participanți care trec de audițiile matinale de la mare primesc cazare gratuită pe perioada participării lor în concurs.

<style=”text-align: center;”>
Anul acesta, in diminetile din perioada festivalului (24 iunie-4 iulie) persoanele aflate la mare, cu varste cuprinse intre 15 si 35 de ani, se pot inscrie la auditiile ce le trimit direct in cadrul concursului. Tot ce trebuie sa faca este sa contacteze reprezentantii Festivalului Tineretii sau secretariatul de la Cazinoul din Mangalia, pentru a se inscrie la auditiile tinute dimineata. Acestea au loc in spatiul amenajat in curtea Cazinoului din Mangalia si vor fi evaluate de catre juriul festivalului. Participarea la auditie se face conform regulamentul concursului.
Odata ce au acceptul juriului nostru, sunt garantat inscrise in cursa pentru premiile si trofeul festivalului. In aceeasi seara (sau urmatoarea seara, in functie de numarul candidatilor) pot canta pe faimoasa scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia.

Contacteaza office@festivalultineretii.ro sau numarul de telefon 0761.228.781, pentru a veni in auditiile de la mare sau pentru a inscrie pe cineva (membru al familiei, prieten…) aflat la mare in acea perioada. Stai cu ochii pe pagina de facebook oficiala a festivalului pentru a afla detalii la timpul potrivit.

https://www.facebook.com/festivalultineretii

Mult succes!
www.festivalultineretii.ro