Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781
*******Câștigătorii premiilor oferite de Enciclopedia Muzicală la Festivalul Tinereții sunt rugați să contacteze echipa abcMuzical.ro trimițând un e-mail la adresa office@abcmuzical.ro cu subiectul “câștigător/câștigătoare Enciclopedia Muzicala la Festivalul Tinereții”. Mai multe informații se pot afla și de la numerele de telefon: tel: + 031 436 68 54 sau mobil: +400 754 039 935. Va multumim. ****

Înscrieri audiții matinale la mare

Vara aceasta eşti pe VAL împreună cu „Festivalul Tinereții!”
AUDIȚII MATINALE LA MARE Cazinoul din Mangalia!
Festivalul Tinereții te invită să-ți promovezi talentul!

Nume:*
E-mail Contact:*
Telefon Contact:*
Sectiunea/ Data prezentarii:*
Descrierea (numele piesei):
Verificare:

Esti la mare? Știi să cânți? Arată-ne asta și esti înscris la Festivalul Tinereții! Dimineața dai audiție, seara canți pe scena în fața a peste 1000 de spectatori! Arată-ne că ai voce și poți ajunge în aceeași seară candidat direct la Trofeul „Festivalul Tinereții”

<style=”text-align: center;”>
Audiții:
– săptămâna 22-28 iunie–- secțiunea folclor
– saptamâna 29 iunie – 5 iulie–- secțiunea muzică ușoară
Primii 10 participanți care trec de audițiile matinale de la mare primesc cazare gratuită pe perioada participării lor în concurs.

<style=”text-align: center;”>
Anul acesta, in diminetile din perioada festivalului (24 iunie-4 iulie) persoanele aflate la mare, cu varste cuprinse intre 6 si 35 de ani, se pot inscrie la auditiile ce le trimit direct in cadrul concursului. Tot ce trebuie sa faca este sa contacteze reprezentantii Festivalului Tineretii sau secretariatul de la Cazinoul din Mangalia, pentru a se inscrie la auditiile tinute dimineata. Acestea au loc in spatiul amenajat in curtea Cazinoului din Mangalia si vor fi evaluate de catre juriul festivalului. Participarea la auditie se face conform regulamentul concursului.
Odata ce au acceptul juriului nostru, sunt garantat inscrise in cursa pentru premiile si trofeul festivalului. In aceeasi seara (sau urmatoarea seara, in functie de numarul candidatilor) pot canta pe faimoasa scena plutitoare din Portul Turistic Mangalia.

Contactează <b>office@festivalultineretii.ro</b> sau numărul de telefon: <b>0761.228.781</b>, pentru a participa la audițiile de la mare sau pentru a înscrie pe cineva (membru al familiei, prieten…) aflat la mare în acea perioadă.

Stai cu ochii pe pagina oficială de Facebook a festivalului pentru a fii la curent cu ultimele noutăți.

https://www.facebook.com/festivalultineretii

Mult succes!
www.festivalultineretii.ro