Fii eroul generației tale!
Contact: +40 761 228 781
*******Câștigătorii premiilor oferite de Enciclopedia Muzicală la Festivalul Tinereții sunt rugați să contacteze echipa abcMuzical.ro trimițând un e-mail la adresa office@abcmuzical.ro cu subiectul “câștigător/câștigătoare Enciclopedia Muzicala la Festivalul Tinereții”. Mai multe informații se pot afla și de la numerele de telefon: tel: + 031 436 68 54 sau mobil: +400 754 039 935. Va multumim. ****

11 Ani INCREDIBILI!

Stimaţi concurenti şi stimaţi părinţi, se spune că timpul zboară când te distrezi, dar se pare că anii trec mult mai repede când eşti parte a ceva plin de satisfaţii precum Festivalul Tinereţii.

Au fost vremuri şi ani plini de greutăţi şi satisfacţii. Cine nu a organizat un festival sau nu a participat la un festival nu poate să înteleagă emoţiile organizării, emoţiile şi teama cand un sposor se retrage pe ultima sută de metri, emoţiile şi teama concurenţilor şi părinţilor cu privire la notarea şi corectitudinea jurizării… hei ! şi câte mai sunt de povestit.

Ţin să mulţumesc tuturor concurenţilor care au participat la ediţiile anterioare ale Festivalului Tinereţii, îi anunţ că le urmărim evoluţia artistică şi ne bucurăm alături de ei, de reuşitele lor.

Stimaţi părinţi, bunici, profesori, instructori, compozitori, textieri, coregrafi vă felicit şi mă înclin în faţa dumneavoastră pentru eforturile ştiute şi neştiute pe care le faceţi atunci când concurentul dumneavoastră urcă pe scena unui festival. Dumneavostră sunteţi mentorii, eroii şi reperele de perseverenţă şi progres la construirea actului artistic. Dumneavoastră aţi mers la şcoala festivalurilor alaturi de toţi organizatorii de festivaluri şi în numele acestora vă felicit şi vă ofer din inimă un zambet de bucurie. Dacă privim în urma, eşecul este bucuria şi forţa care ne ajută să mergem mai departe. Nu toti suntem învingatori, dar cei care au un ţel, perseverează şi construiesc an de an o carieră, ajung să culeagă roadele muncii lor.
Dragi concurenţi am o listă de nume pe care ar trebui s-o trec în acest mesaj pentru voi, dar pentru că am teamă să nu uit un nume, vă felicit pe toţi, toţi sunteţi campioni, iar noi vă mulţumim pentru eforturile voastre.

În această a XI-a ediţie a festivalului ne-am propus să vă împartaşim mai multe poveşti de succes. Sunt poveştile dumneavoastră. Vă adresez în acest moment invitaţia ca cei care simt emoţiile succesului, care în ultimii 11 ani au urcat şi au coborat de pe multe scene de succes din România să spună povestea pe pagina de facebook a festivalului şi pe site-ul festivalului. Vom alcătui un top de poveste şi povestea cu cele mai multe voturi va primi un premiu surpriză din partea conducerii festivalului. Poveştile voastre de succes vor sprijini şi pe cei care acum doresc să paşească pe acest drum.

Pentru că mă apropii de încheierea primului capitol dintro serie de amintiri frumoase mă adresez tuturor sponsorilor, partenerilor media, autoritaţilor locale , tuturor care au contribuit an de an la succesul fiecărei ediţii a festivalului.

Multumesc tuturor preşedintilor, organizaţiilor comunităţilor interetnice care s-au alăturat an de an proiectului nostru şi au încantat publicul cu dansurile, obiceiurile, cântul, portul lor şi tradiţiile păstrate de sute de ani indiferent că s-au numit greci, italieni, maghiari, bulgari, ţigani, turco-tătari, ucrainieni. Felicit şi le mulţumesc tuturor concurentilor din străinătate şi directorilor de festivaluri cu care am colaborat şi colaborăm.

Pentru a păşii an de an catre un ţel, în acest prim capitol doresc să mulţumesc tuturor membrilor de juriu care au contribuit la buna desfăşurare a Festivalului Tinereţii.

Asadar, să ne bucuram împreună de cei 11 ani fantastici pe care i-am parcurs împreună cu fricile, bucuriile şi realizarile noastre. Pentru mine a fost, este şi va fi un privilegiu că v-am cunoscut şi ca voi cunoaşte alte generaţii de tineri frumoşi. Am putut observa efectele pozitive ale acestor competiţii.

Îmi doresc cât mai mulţi ani de colaborare cu Festivalul Tinereţii.

Cu drag,
Viorel Stoica